Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fostul pesedist Cătălin Ivan: ”Pentru Dăncilă exista deja prezumția de impostură și incompetență”

Friday, 20 September 2019, 20:54 Sursă: REALITATEA.NET

Cătălin Ivan, fost coleg de partid al Vioricăi Dăncilă și cel care a anunțat că vrea să candideze la alegerile prezidențiale, se amuză pe seama premierului, spunând că a adăugat încă o perlă nemuritoare în folclorul său politic.

Inițiatorul Alternativei pentru Demnitate Națională, formațiune din partea căreia vrea să își încerce norocul la demnitatea supremă în statul român, spune că despre Viorica Dăncilă candidat râd, pe la colțuri, și mulți membri PSD, nu doar o țară întreagă.

”Viorica Dăncilă a inventat astăzi „prezumția de vinovăție“, astfel mai adăugând o perlă nemuritoare în folclorul său politic.

Am spus-o încă de la învestitura sa în funcția de premier, pentru Viorica Dăncilă exista deja prezumția de impostură și incompetență, așa cum am putut-o observa vreme de aproape un deceniu în Parlamentul European.

În cazul doamnei Dăncilă, cele două atribute prezumtive reprezintă astăzi dovezi incontestabile, câtă vreme a condamnat România la ridicol și la lipsă de guvernare.

Acum Viorica Dăncilă vrea să fie președinte, o candidatură de care râd pe la colțuri și mulți membri PSD, nu doar o țară întreagă”, a scris Cătălin Ivan pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL