Povestea terifiantă a fetiței de 5 ani care-și duce tatăl la muncă. Ce secret teribil ascunde poza

Tuesday, 26 March 2019, 19:38 Sursă: REALITATEA.NET

Zi de zi, această fetiță își duce tatăl la muncă. Ce secret ascunde copila de 5 ani. VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arată o zi din viața micuței.

Adaugă părerea ta

Aceasta este povestea micuței Jenny, o copilă de 5 anișori, din Filipine. Zi de zi, micuța își ajuta tatăl nevăzător, Nelson Pepe, sau Dodong, cum îi spun prietenii, să meargă la lucru.

"În fiecare zi, înainte chiar ca soarele să apară pe cer, micuța Jenny își conduce tatăl orb la fermă și înapoi, spre casă, când treaba e gata", a scris, pe Facebook, Rubylyn Capunes Pabillion, o femeie care le-a făcut publică suferința.

În imagini se vede cum fetița ține în mână un băț gros de care se prinde tatăl său. Astfel, ghidat de copilă, Dodong pășește pe pământul tare, plin de bolovani și rădăcini.

Când și când, epuizat, bărbatul se oprește, sub supravegherea atentă a fetiței, și se hrănește: apă și biscuiți.

În ciuda neputinței sale, bărbatul reușește să se cațere în 60 de cocotieri, strângând, la sfârșitul zilei, undeva la 5,54 de dolari, pentru pâinea și untul familiei. Acasă îl așteaptă soția și alți doi copii.

Povestea a devenit virală și, în scurt timp, un post de televiziune local s-a oferit să-i ajute. Dodong a fost dus la un spital din Manila, unde i-au fost făcute investigații medicale. Din păcate, vederea băratului nu poate fi recuperată. Odată cu mediatizarea cazului, însă, oameni binevoitori au sărit în ajutor. În prezent, alături de soția sa și de cei trei copii, Dodong și-a deschis un mic magazin de familie.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin click dreapta pe fotografii, cum arată o zi din viața micuței.