Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – 7 ocazii de neratat in oferta de electrocasnice de la Arctic si Beko. Ce preturi au

Wednesday, 16 March 2016, 11:03 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – toate produsele Arctic si Beko la reducere pot fi gasite AICI.

eMAG a redus preturile electrocasnicelor produse de Arctic si Beko cu pana la 30%. Noi am selectat 7 oferte ce reprezinta adevarate ocazii pentru cei care cauta sa isi cumpere chiar acum un frigider sau o masina de spalat sau alte electrocasnice din ofertele celor de la eMAG. Aruncati o privire peste promotiile de mai jos pentru a va convinge.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Producatorul din Romania Arctic este lider pe piata frigiderelor chiar si acum si acest lucru nu ne surprinde din moment ce calitatea produselor lor este una foarte buna. Combina frigorifica Arctic pe care v-o recomandam are un volum de 291l si face parte din clasa energetica A+. Frigiderul are inaltimea de 181cm. Oferta completa si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe BEKO

Va aducem in atentie si o masina de spalat rufe foarte interesanta, cu volum de incarcare foarte mare de 7 kg, care are 1000 RPM si este economicoasa deoarece face parte din clasa energetica A+. Pretul cu reducere de 29% poate fi gasit AICI.

eMAG – aragaz Arctic

Aragazul de la Arctic este unul dintre cele mai avantajoase de pe piata in acest moment, are 21% reducere, este pe gaz si are dispozitiv de siguranta. Aragazul are dimensiunea standard de 50cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM BEKO

Pentru cei cu spatiu restrans in locuinta exista Solutia masinilor de spalat SLIM care sunt prevazute cu dimensiun mult reduse, insa in general au o cuva mai mica si capacitate de incarcare redusa, insa nu este si cazul masinii de spalat de la BEKO ce are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Plita incorporabila Arctic

Va recomandam cu multa incredere plita incorporabila de la Arcitc care e dotata cu 4 arzatoare pe gaz si cu aprindere electrica. Plita e usor de curatat avand stratul exterior din inox. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Hota incorporabila

Ultima ocazie pe care v-o aducem in atentie este hota incorporabila telescopita BEKO ce are capacitate de absorbtie 275 mc/h, este dotata cu un singur motor si are dimensiunea standard de 60cm. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL