Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deşi e pe butuci, Hidroelectrica angajează 67 de directori

Monday, 24 March 2014, 12:40 Sursă: REALITATEA.NET

Viitorii directori vor fi aleşi dintre cei 2.400 de candidaţi ce şi-au depus CV-ul anul trecut, informează Economica.net.

Conducerea Hidroelectrica, societate în insolvenţă, a demarat procedurile pentru selecţia a 67 de manageri. Poziţiile disponibile sunt afişate pe site-ul companiei, hidroelectrica.ro, secţiunea Selecţie Top şi Middle Management. Nu se pot trimite CV-uri, pentru că selecţia se va face pe baza CV-urilor trimise anul trecut, "Programul Phoenix".

„Managementul deficitar a fost una din cele 9 cauze care au generat insolvenţa Hidroelectrica. Acesta a fost motivul pentru care am lansat o campanie fără precedent în România privind recrutarea unor profesionişti care să ocupe poziţii în top managementul companiei. Au fost 2447 de aplicaţii pentru 67 de posturi. Din pacate, anul trecut nu am mai avut timpul fizic să finalizez acest proces. Am reluat interviurile cu cei selectaţi imediat după 25 februarie 2014, data reintrării Hidroelectrica în insolvenţă. În următoarele 2 luni 80% din managementul companiei, atât la nivelul executivului cât şi la sucursale, va fi schimbat", a spus Remus Borza, Administrator Judiciar la Hidroelectrica.

Hidroelectrica a reintrat, de o lună, în insolvenţă, după de instanţa a admis recursul făcut de mai mulţi traderi de energie, dar şi de Direcţia Venituri Buget Local Sector 2, privind sentinţa de anul trecut privind închiderea procedurii de insolvenţă. Compania are şi alte procese cu respectivii traderii, aşa numiţii „băieţi deştepţi", care contestă denunţarea contractelor bilaterale, dar şi declanşare stării de forţă majoră de acum doi ani.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL