Dăncilă, rafală la foc automat: "Iohannis? N-ar fi bun nici de ministru". Ce pregăteşte pentru Raed Arafat

Thursday, 21 November 2019, 22:41 Sursă: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă a dat de înţeles că, dacă va fi ea președintele României, Raed Arafat, care a fost amenințat cu demiterea de către Klaus Iohannis, ar putea să îi fie consilier.

Adaugă părerea ta

”Da, mi-ar putea fi consilier. Este un om pe care eu îl apreciez. Încă un motiv pentru care oamenii nu trebuie să îl voteze pe Klaus Iohannis. Cum poate președintele României să încalce, din nou, Constituția, să îl dea afară din Guvern, să stabilească el. E președintele dictator, care își permite orice și nu îl sancționează nimeni. E un om care urăște foarte mult”, a afirmat Dăncilă.

Şefa PSD s-a referit apoi la numele ei, luat în derâdere şi l-a criticat dur pe preşedintele Iohannis.

"Eu mă mândesc cu faptul că port numele Vasilica și foarte mulți români poartă numele de Vasile sau Vasilica. Cred că i-a jignit pe toți românii care poartă numele de Vasile.

Această atitudine pe care o are președintele nu este normală, a avut un discurs de tip extremist spunând mereu că PSD-ul trebuie să dispară. În Klaus Iohannis eu nu mai am niciun fel de încredere, în 5 ani de zile n-a făcut nimic pentru români și România.

El n-ar fi bun nici de prim-ministru, nici măcar de ministru. Ca să fii ministru trebuie să muncești, să fii implicat, dedicat", a explicat Dăncilă.

Comentarii Existente
2019-11-22 03:27:24
dracusorul rosu

Sigur ca ne e bun de ministru, ca el a facut di n Sibiu bijutrerie, pe cand tu ai "scos tara din NOROOAIE"...deci, tu n-ai fi buna nici de responsabila cu curatenia...

2019-11-22 04:07:01
Valentin

Dancila in afara de a îndatora tara și de a o devaliza ce a făcut? Daca printr-o minune va ieșii președinte Romania se va duce dracului. Avem prea multi analfabeți , trântori care o va vota. Păcat de țara asta!

2019-11-22 04:16:19
Sprint

Da, dedicat hotiei si furtului, ca PSD.

2019-11-22 05:28:10
ilinca

Doamne, dar prostia și mitocănia acestei făpturi diabolice nu au limită, Chiar dacă aș sta la îndoială, auzin ce spune ”paiața” aș vota împotrivă!!!Dacă ar lăsa-o din mână Drakknea s-ar prăbuși ca o paiață jalnică. E o sfidare grosolană la adresa culturii noastre. Cum să reprezinte România o analfabetă și o mahalagioaică. Se întorc în morminte strămoșii, eroii și sfinții din închisori nu ne vor putea uita. Toate blestemele din Psalmul lui David să se abată asupra Retardatei, Pe noi să ne ierte Dumnezeu de toate câte am greșit, că pentru acestea plătim. Nici pustia cea mai cruntă nu ar primi o asemenea creatură diabolică, în care prostia dă mâna cu răutatea,

2019-11-22 06:50:19
mama omida

aprozareasa,pute a comunism pana la moscova !!! si noi avem o vasilica,dar macar da lapte !

2019-11-22 07:07:14
Yasser Arafat :)

Pe Raed Arafat l-ai intrebat daca ar vrea sa-ti fie consilier? Ma indoiesc ca ar consilia o tuta ca tine...! Singurul "consilier" ce l-ai putea avea e nimeni altul decat "the one...the only one": Dragnea! Punct!

Alte articole din: POLITICĂ