Dăncilă este candidatul PSD care a "scos" un minim istoric în turul I la prezidențiale. Istoricul alegerilor recente

Sunday, 17 November 2019, 15:38 Sursă: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă este candidatul PSD care a obținut cel mai mic număr de voturi din istoria recentă a alegerilor prezidențiale.

Adaugă părerea ta

În 15 ani, social-democrații au pierdut jumătate din votanții care mergeau în primul tur al alegerilor pe mâna candidatului PSD.

În aceeași perioadă, prezidențiabilul liberal și-a păstrat oarecum bazinul electoral. Cu fix șapte zile înainte de turul II, Realitatea Plus vă propune să urmăriți ce s-a întâmplat în ultimii 15 ani în primul tur al alegerilor prezidențiale, dar și replici ale candidaților, care au marcat istoria recentă a țării.

Vezi toate detaliile în VIDEO!

Comentarii Existente
2019-11-17 19:39:29
Gasca de infeactori a reusit sa isi omoare jumatate din electorat !!!

Sufocindu-i si lindu-le piinea de la gura ... gonindu-le copii din tara si promovind coruptia si infractorii !

2019-11-17 21:12:18
Oarecare

Catre toti cei care il sustin pe Klaus Werner Iohannis (Noi): -Nu va mai bateti capul cu astia din psd, nu ai cu cine efectiv. Degeaba le explici ce e bine si ce e rau ca tot pe a lor o vor tine. Ei stiu doar un sigur lucru: Pe datorie in carciuma din sat si jos Iohannis / Basescu / PNL. Nu va mai bateti capul. Ei nu stiu unde e Romania pe harta Europeana si voi incercati sa argumentati cu ei. Sunt prea inconstienti ca sa realizeze ca singurul care le poate face un bine este Iohannis. Nu va mai obositi. Lasatii ca sunt slabi si usor de manipulat, ca doar pe asta se bazeaza psd -pe manipularea oamenilor slabi fara scoala, ca votul e vot. Toti cei care il sustineti pe Klaus Werner Iohannis: Doar mergeti la vot. Sa nu stati acasa cu impresia ca "apai oricum iese Iohannis, nu mai are rost sa merg si eu..." Te asigur ca are rost. Votul tau conteaza. La vot nu iesi doar ca sa iasa Iohannis, ci ca sa opresti ciuma rosie numita psd. Mergi la vot ca sa spun NU propagandei pesediste / comuniste. NU pentru comunism DA pentru democratia PRO-UE. Mergeti la vot.

2019-11-17 22:10:25
Biju

Ce mie Johanis un Mailat de Sibiu.

2019-11-17 22:45:55
Mihai

Doua milioane de romani au votat-o pe Dancila...mai este mult pana tara romaneasca va deveni normala. Doua milioane accepta sa nu le pese de tara lor, pun mai inainte interesele unui grup din PSD inainte de prosperitatea natiunii. Nu-si dau seama oamenii acestia ca de fapt atitudinea lor e impotriva tarii?

2019-11-17 23:35:19
Robb

O simpla vizualizare a dezbaterilor Geoana-Basescu 2009 si observi cat de ipocrit poate fi presedintele "vostru". Pai cum domnule Klaus Werner sa aplauzi frenetic in 2009 candidatul ciumei rosii si sa stai printre ei, ba chiar sa fii propus ca prim ministru din partea ciumei iar acum sa fii doar cu psd ul in gura zilnic afirmand ca ei sunt rusinea politicii romanesti. Mi e greata de un astfel de om!

2019-11-18 06:02:58
grigore

Câți din cei peste 2 milioane sunt aduși din cimitire...de iluzionistul Drakknea?

Alte articole din: POLITICĂ