Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Celule teroriste ISIS în mai multe oraşe din Europa. Care sunt acestea

Tuesday, 26 April 2016, 22:18 Sursă: REALITATEA.NET

Directorul Comunităţii Naţionale de Informaţii a SUA, James R. Clapper Jr., a spus că Statul Islamic are celule teroriste care operează în Marea Britanie, Germania şi Italia, asemănător grupărilor care stau în spatele atacurilor de la Paris si Bruxelles.

Întrebat daca Statul Islamic este implicat în activităţi secrete în acele tari, Clapper Jr. a raspuns: "Da, o fac. Acesta este un motiv de îngrijorare, evident, pentru noi şi aliaţii noştri europeni".

În acelaşi timp, în SUA, site-ul apartine unei mici biserici creştine din statul Michigan, iar hackerii sustin ca au actionat in numele Statului Islamic.

Elizabeth Storteboom, in varsta de 15 ani, este cea care a descoperit acest lucru, vineri seara, cand a intrat pe site-ul unei biserici reformate crestine, din apropiere de Coopersville.

"Am dat click pe site si dintr-o data a aparut un video si ma intrebam ce se intampla", a spus adolescenta, pentru Fox 17.

Aceasta a povestit apoi si care erau cuvintele: "Vom cuceri Roma voastra, va vom rupe crucile si va vom inrobi femeile cu permisiunea lui Allah", scrie Ziare.com.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL