Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce le-a spus Sorin Grindeanu procurorilor DNA despre Liviu Dragnea

Thursday, 23 November 2017, 08:31 Sursă: REALITATEA.NET

Sorin Grindeanu a dat declarații de martor în cel mai nou dosar de la DNA al lui Liviu Dragnea, cel în care e invinuit de corupție. Grindeanu le-a spus procurorilor că a fost pe lacul Belina și a adăugat un nou nume, vicepremierul Marcel Ciolacu.

"Am fost întrebat despre lucruri și legat de Tel Drum și am spus adevărul. Eu, cât am fost în administrația publică în Timiș, fie viceprimar, fie președinte de Consiliu județean, inclusiv în cele 6 luni de prim-ministru, nu m-am intersectat o secundă cu această problemă, cea legată de Tel Drum și anume să vină presiuni dintr-o parte, acel grup infracțional organizat, cum se spune...M-a întrebat procurorul dacă am fost la Belina. Păi dacă am apărut pe Facebook cu pescuitul?! Am înoptat acolo, a fost și Marcel Ciolacu. E o casă mică, pentru pescuit, pe un braț", a spus, la TVR, Sorin Grindeanu.

Fostul premier a mai vorbit la TVR 1 și despre statul paralel, legile justiției, Ordonanța 13 sau situația liderului PSD, Liviu Dragnea.

"Eu cred că nu face bine nimănui ceea ce s-a întâmplat aseară la DNA (unde Liviu Dragnea a mers pentru a i se aduce la cunoștință măsura sechestrului), spune Sorin Grindeanu. Nu face bine nimănui acest specatcol continuu din fața DNA".

În ceea ce privește situația lui Liviu Dragnea, fostul premier e de părere că "s-au strâns multe în ultima vreme cu ținta Liviu Dragnea".

Întrebat dacă a avut, în calitatea sa de prim ministru, vreo discuție cu Laura Codruța Kovesi, Grindeanu a răspuns scurt: "Nu", dar apoi a adăugat că avut două discuții telefonice cu șefa DNA: "Când m-a invitat doamna Kovesi la raportul anual, care se face undeva în ianuarie. Nu am fost, pentru că exact la aceeași oră aveam ședință de guvern"


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL