Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea terifiantă a câinelui cu două guri. Numai în filmele SF vezi așa ceva!

Friday, 22 March 2019, 11:41 Sursă: REALITATEA.NET

Stăpâna sa, Hernandez, a găsit-o în 2016, la un adăpost de animale.

"Când am văzut-o, m-a șocat! Părea că a fost adusă direct dintr-un film science-fiction", a povestit stăpâna. A doua gură venea la pachet cu bale și dinți strâmbi. În plus, urechile erau deformate, păreau sfâșiate, iar limba atârna tot timpul din gura din față", povestește Hernandez.

Nu se știe cum de s-a ales cu această înfățișare, dar, potrivit medicilor veterinari, e posibil ca animalul să-l fi pe absorbit fratele său geamăn, când încă se afla în pântecele mamei.

Din cauza înfățișării, adopția a fost extrem de dificilă. Nimeni nu se încumeta să ia acasă cățelușa. Și totuși, când a văzut-o, Hernandez s-a îndrăgostit de ea.

"E un câine pe sufletul meu. Nici nu aș putea trăi fără ea. Am iubit-o din prima zi. Ce legătură are înfățișarea cu personalitatea animalului? Este o cățelușă adorabilă, plină de energie, care se înțelege de minune cu copiii", spune femeia.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arată cățelușa. Atenție, imaginile sunt șocante și te pot afecta emoțional!

Animalul înfiorător care a scăpat pe internet. Ce secret oribil ascunde creatura

Oricât de ireal ar părea, animalul există și este rezultatul experimentelor rusești care au la bază o adevărată ruletă genetică ce încurajează și dezvoltă încrucișările extreme între diverse rase de animale.
Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL