Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Câți parlamentari ALDE semnează moțiunea de cenzură

Friday, 20 September 2019, 17:40 Sursă: REALITATEA.NET

În perioada aceasta se clarifică ultimele discuții cu cei care se declară în opoziție. Liberalii vor depune moțiunea de cenzură săptămâna viitoare, astfel că numără voturile necesare trecerii acesteia.

Dacă Pro România și USR PLUS au spus că vor susține această moțiune, la ALDE lucrurile nu sunt sigure din cauza scandalului din interior care slăbește partidul.

Se pare că ALDE mai are în prezent 24 de parlamentari, după demisia a 5 membri din grupul de la Camera Deputaților, astfel că aceștia vor vota pentru căderea Guvernului.

Din calculele liberale, moțiunea de cenzură se apropie de pragul de 233 de semnături, acesta fiind numărul de voturi necesar demiterii Guvernului.

USR consideră că moţiunea de cenzură să fie depusă cât mai curând, săptămâna viitoare, fără să se ţină seama de strângerea semnăturilor necesare trecerii acesteia în Parlament, a declarat, miercuri, preşedintele partidului, Dan Barna, care a adăugat că nu trebuie să se dea timp premierului Viorica Dăncilă să recupereze voturi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL