Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avocatul lui Bogdan Olteanu: "A fost o noapte grea în arest. S-a întâlnit şi cu alţi patroni TV"

Sunday, 31 July 2016, 19:26 Sursă: REALITATEA.NET

Avocatul lui Bogdan Olteanu, a precizat, la Realitatea TV:

Magistraţii au evaluat probele din dosar şi au luat această decizie, de arest la domiciliu. Nu văd de ce s-ar solicita arestarea preventivă, împotiva oricărei persoane publice sau nu, că ar fi luat mită sau ar fi făcut trafic de influenţă acum 8-10 ani.

Se impune a fi făcută o clarificare, referitoare la eventualele presiuni ale DNA. Au fost speculaţii ale media că procurorii ar fi făcut presiuni: din punct de vedere procedural, moral şi uman, s-a procedat foarte corect. Nu e doar părerea mea, ci şi a domnului Olteanu.

O noapte în arest nu poate fi uşoară pentru nimeni, nici plăcută, nici dorită, mai ales pentru un om în poziţia domnului Olteanu. Nu putea fi decât o noapte de coşmar, de frământări, de ce s-a întâmplat asta. Exista şi spectrul arestării preventive şi asta l-a frământat.

Nu poate suna şi nu poate răspunde, nu poate vorbi cu cei implicaţi în dosar. Are restricţiile normale în astfel de situaţii. Dacă procurorii constată cea mai mică abatere, vor contesta măsura şi vor cere arestarea.

Dl. Olteanu vroia echidistanţă în ce priveşte campania electorală, de aceea s-a întâlnit cu cei pe care presa îi numeşte moguli. Cu domnul Sârbu, Pro TV, domnul Voiculescu de la Antena. Nu s-a descoperit America: nicio afinitate nu era pentru PNL a domnului Vântu, care avea o afinitate pentru un preşedinte, de aceea s-au întâlnit.

La momentul la care acest domn -n.r. Liviu Mihaiu- a fost numit guvernator era, pentru prima dată, într-o funcţie importantă şi a fost toată societatea civilă de acord cu această numire. Domnul Olteanu nici acum nu regretă numirea şi ar face oricând acelaşi lucru, pentru că îl consideră cel mai potrivit. Nu l-ar fi favorizat pe Vântu, nu a avut niciodată încredere în acest om. De ce ar fi ales un om care să îi facă jocurile domnului Vântu" a mai explicat avocatul, la emisiunea Ediţie Specială, cu Eli Roman.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL