A făcut o avere din fotografii în care apare goală. Femeia, "combinație" șocantă cu mama ei

Tuesday, 19 March 2019, 14:24, Sursă: REALITATEA.NET

Beth Spiby, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Marea Britanie, face o avere din fotografii nud. Nimic neobișnuit până aici. Însă când vei afla ce legătură strânsă are cu mama ei, vei rămâne mască!

Adaugă părerea ta

Beth avea un job bunicel, poza pentru magazine online de haine, dar tânăra a vrut să câștige mai mult! Așa că, la sfatul unei prietene, a început să-și facă poze intime pe care, ulterior, le posta pe internet.

Din nefericire pentru ea, fata este extrem de pudică și îi este destul de greu să renunțe la haine în fața străinilor. Așa că, într-o bună zi, și-a luat inima în dinți și i-a vorbit deschis mamei sale despre noul proiect. Când au pus lucrurile cap la cap, cele două au ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi ca ședința foto să fie făcută chiar de mama sa, Jane, o femeie în vârstă de 53 de ani, contabilă.

Zis și făcut! În prezent, mama își fotografiază fiica în ipostaze intime, iar fiica, ascultătoare, face tot ce-i spune mama. În plus, dacă luăm în considerare câștigurile fabuloase, tindem să credem că este o combinație cât se poate de productivă! Beth a câștigat, până acum, peste 120.000 de lire sterline!

"La început, mama îmi făcea poze în fiecare zi. Când aveam nevoie de un set nou de fotografii, îi dădeam telefonul și eu îmi vedeam de treabă. Mama nu se supără și chiar îi face plăcere. I se pare ceva natural să mă fotografieze, doar sunt fiica ei! Firește, fotografiile sunt cuminți, nu exagerăm cu nimic", a mărturisit Beth.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, ce fată frumușică are mama!

Face o avere colosală din fotografii. Cum se pozează această văduvă A SCÂRBIT

La 49 de ani, această văduvă a şocat prin fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare. Imaginile i-au adus o avere colosală şi femeia nu vrea să se oprească aici! VEZI AICI cu ce se ocupă.