Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

21 februarie - Vremea ramane rece, la munte predomina ninsorile

Friday, 21 February 2020, 06:29 Sursă: Realitatea.NET

Astazi, cerul va avea înnorări şi mai ales din a doua parte a zilei, temporar se vor semnala precipitaţii local în regiunile intracarpatice şi pe suprafeţe mici în rest. Acestea vor fi mixte în Transilvania şi în Maramureş, predominant sub formă de ploaie în Crişana, iar în Banat şi pe arii restrânse în restul teritoriului va ploua.

La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, în special la altitudini mari, iar local şi temporar, şi în vest, nord-vest şi în centru. Valorile termice vor continua să se situeze peste cele normale la această dată, astfel încât maximele vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade. 

In capitala,cerul va avea înnorări şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale, astfel temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.*** La munte, cerul va avea înnorări şi mai ales din a doua parte a zilei, temporar vor fi precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi la altitudini mari. Valorile termice nu vor varia semnificativ comparativ cu intervalul precedent.îndeosebi la altitudini mari.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL