15.000 de lei AMENDĂ pentru o firmă din Baraolt. CE au descoperit inspectorii Gărzii de Mediu Covasna

deseuri
deseuri

O societate din zona localităţii Baraolt, profilată pe fabricarea anumitor produse din lemn, a fost amendată cu 15.000 de lei pentru nerespectarea legislaţiei de mediu, informează realitateadecovasna.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Test de vedere pentru final de săptămână. O mătură este ascunsă în imagine! Ai doar 14 secunde la dispoziţie pentru a o găsi

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Avocatul Adrian Cuculis: ”Dacă se întâmplă asta, întreg procesul se va lua de la zero”

Articol partener

PUTEREA.RO

S-a anunțat primul concurs de frumusețe IA din lume, cu femei generate de calculator

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Pensii / Foto: Inquam Photos
SCHIMBĂRI MAJORE în noua Lege a pensiilor. Cine se poate pensiona cu 15 ani mai devreme și fără penalități: noi calculele
Schimbări majore în privința noii legi a pensiilor cu privire la condițiile de pensionare. Unii români se pot pensiona anticipat, chiar și cu 15 ani mai devreme. Vorbim despre persoanele defavorizate sau cu dizabilități, însă, si alte categorii beneficiază de reduceri semnificative.

Razboi Israel - Iran
Război Israel - Iran: Atac lansat asupra Iranului, sistemele de apărare anti-aeriană au fost activate
O explozie a fost auzită în oraşul Ghahjaworstan din Iran, situat la nord-vest de oraşul Isfahan, potrivit agenţiei de ştiri iraniene semi-oficiale FARS, care citează surse locale, relatează CNN. Zborurile spre Teheran, Isfahan şi Shiraz sunt suspendate, iar sistemele de apărare anti-aeriană ale Iranului au fost activate în mai multe provincii. 

Avion aterizat de urgenta la Timisoara
Un avion a aterizat de urgență la Timișoara, în urma unei amenințări cu bombă. Plan roșu de intervenție
Alertă de gradul zero pe Aeroportul Timișoara! Un avion a fost nevoit să aterizeze de urgență după o amenințare cu bombă cu bombă. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. 

Filmul crimei de pe autostrada A1. Ultima conversație a Mirelei cu afaceristul turc: sora victimei face dezvăluiri șocante
Filmul crimei de pe autostrada A1. Ultima conversație a Mirelei cu afaceristul turc: sora victimei face dezvăluiri șocante
Apar noi dezvăluiri șocante despre crima din Dâmbovița! Sora Mirelei, femeia omorâtă de cetățeanul turc, a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între cei doi cu puțin timp înainte ca tânăra să dispară, dar și despre ce au discutata ultima oră la telefon. Între timp, anchetatorii au refăcut traseul criminalului și au ajuns cu el chiar și în Teleorman, locul în care s-ar fi refugiat a doua zi după asasinat. 

Social

Medic familie
AMENDĂ usturătoare pentru un medic de familie din Cluj, după eliberarea unui concediu medical. CAS: Adeverința de la angajator, neconformă
1.200 de euro, mai exact 6.000 de lei, este amenda cu care s-a ales un medic de familie din Cluj pentru eliberarea unui concediu medical de îngrijire a unui copil bolnav. Totul, pentru că n-au fost bune hârtiile întocmite, spune Casa de Asigurări de Sănătate, cea care, de altfel, a și emis sancțiunea. Situația revoltătoare a fost semnalată pe Facebook de președintele Asociației Medicilor de Familie din Cluj, dar și de medicul amendat..

Recalcularea pensiilor continuă să stârnească o serie de controverse/ Foto: Inquam Photos
Recalcularea pensiilor în ÎNVĂȚĂMÂMT. Veste proastă pentru cei care au realizat o serie de venituri suplimentare
Cadrele didactice care doresc să solicite recalcularea pensiei, conform noii legii în domeniu, trebuie să țină cont de data la care și-au încetat activitatea. Inspectoratul Școlar Maramureș a emis recent o adresă în care a oferit detalii despre procesul de recalculare. Vestea proastă este că o serie de venituri nu sunt luate în calcul.

Avion prabusit in Rusia
Avion prăbușit în Rusia. Momentul impactului a fost filmat - VIDEO
Un avion s-a prăbușit în Rusia, informație confirmată chiar de autoritățile ruse.

Nicolae Ciucă / Foto: Inquam Photos
Nicolae Ciucă, precizări importante despre introducerea serviciului militar obligatoriu în România: "În următorii doi ani..."
Nicolae Ciucă spune că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani. "S-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată, a mai spus liderul PNL.

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Controversatul interlop a murit după o grea suferință
Înmormântarea lui Costel Corduneanu. Măsuri speciale luate de poliția din Iași, traseu stabilit pentru cortegiu
Înmormântarea lui Costel Corduneanu va paraliza traficul din Iași. Poliția a luat o serie de măsuri speciale atât în ceea ce privește fluidizarea traficului, cât și pentru a preveni eventuale incidente. Potrivit presei locale, este posibil să se formeze cozi uriașe de sute de mașini 

ALERTĂ lângă Strasbourg! Două fete de 6 și 11 ani, înjunghiate cu un cuțit în apropierea unei școli
ALERTĂ lângă Strasbourg! Două fete de 6 și 11 ani, înjunghiate cu un cuțit în apropierea unei școli
Scene incredibile în Franța, în apropiere de Strasbourg! Două copile, de 6 și 11 ani, au fost rănite în apropierea unei școli, de un bărbat care le-a atacat cu cuțitul. Incidentul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de joi, iar agresorul, un individ cu probleme psihice, a fost arestat de poliție.

Testul Szondi a fost discreditat de mulți experiți în domeniu
Testul Szondi: Alege chipul care te sperie cel mai tare şi descoperi latura ascunsă a firii tale
Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune metode de a scoate la iveală latura ascunsă, negativă, a personalității fiecăruia. În panoul din imagine sunt o serie de fizionomii, iar tu trebuie să alegi una singură, cea care-ți stârnește teamă.

Asigurarea obligatorie pentru locuinta
Amenzi usturătoare pentru românii care nu au asigurare obligatorie pentru locuință
De anul acesta, primăriile sunt obligate să îi înștiințeze, de două ori pe an, pe proprietarii locuințelor că trebuie să își asigure locuințele împotriva dezastrelor.



Vezi emisiunile Realitatea Plus