Şi-a văzut fiica în chinuri! Micuţa urla, dar nu părea să aibă nimic. Când s-a uitat la gura ei...

Şi-a văzut fiica în chinuri! Micuţa urla, dar nu părea să aibă nimic. Când s-a uitat la gura ei...
Şi-a văzut fiica în chinuri! Micuţa urla, dar nu părea să aibă nimic. Când s-a uitat la gura ei...

La scurt timp după ce şi-a luat fetiţa de la creşă, o tânără mămică a avut parte de şocul vieţii! Micuţa nu se mai oprea din plâns, aşa că a tras maşina pe dreapta şi a început s-o "verifice" centimetru cu centimetru. Când s-a uitat mai atent la faţă, însă, a simţit cum i se face rău: avea herpes la gură, iar asta îi provoca dureri de nesuportat...Consuela Smith, o mamă din Oklahoma, a îngheţat de spaimă când a văzut că fetiţa ei, în vârstă de un an, avea numai băşici la gură...

"Am văzut băşicile cum se formau sub ochii mei. Avea buzele pline şi începuse să sângereze", a spus mama, şocată.

Băşicile erau atât de dureroase, încât micuţa plângea zi şi noapte. Nimic nu părea să-i calmeze durerea, iar Consuela simţea cum îşi pierde minţile, din cauza neputinţei.

"Când am dus-o la doctor, mi s-a spus că are herpes, dar nimeni din casă nu avea aşa ceva", a continuat aceasta.

După ce s-a consultat cu soţul ei, femeia a mers la creşă. Căuta răspunsuri şi ştia că numai personalul de acolo putea să o lămurească. Nu mică i-a fost mirarea, însă, când i s-a spus că una dintre îngrijitoarele cu care intrase în contact şi fiica sa avea herpes bucal. Asta a înfuriat-o la culme şi a depus plângere la conducerea unităţii.

"Starea de sănătate a copiilor pe care îi avem în grijă este extrem de importantă pentru noi. Unitatea noastră s-a angajat, încă de la început, să urmeze cu stricteţe normele de igienă necesare şi să respecte în totalitate regulile impuse de lucrul cu copiii. Ne angajăm să luăm toate măsurile pentru a împiedica răspândirea oricărui tip de boală în unitate", i-au răspuns reprezentanţii creşei.

Deşi susţine că nu a fost mulţumită de modul în care conducerea creşei a decis să gestioneze situaţia, în prezent, Consuela face eforturi disperate pentru a-şi ajuta fiica să depăşească perioada. Mămica speră ca micuţa să se vindece cât mai repede.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?