Advertising
Advertising
Schimbare la Gmail. Opţiunea de mesaje care se "autodistrug" după ce sunt citite - posibilă?

Schimbare la Gmail. Opţiunea de mesaje care se "autodistrug" după ce sunt citite - posibilă?
Scris de Realitatea.NET Publicat: 17 apr. 2018, 10:45
Gândită pentru mesaje cu termen de valabilitate limitat, opţiunea „confidenţial mode” va permite utilizatorilor să aleagă o durată de timp după care mesajul trimis să nu mai poată fi citit, printat sau redirecţionat unei alte adrese email.
Distribuie articolul
Urmărește știrile Realitatea.NET și pe Google News


























