Prinţesa Diana, prin ochii fiilor ei. Harry şi William, dezvăluiri impresionante

 
Prinţesa Diana, prin ochii fiilor ei. Harry şi William, dezvăluiri impresionante
Prinţesa Diana, prin ochii fiilor ei. Harry şi William, dezvăluiri impresionante

Televiziunea britanică a difuzat luni seară un documentar remarcabil despre viaţa Prinţesei Diana, care a inclus imagini nemaivăzute şi mărturii ale fiilor ei, Harry şi William. Cei doi prinţi sunt cei care au avut iniţiativa acestor dezvăluiri. Dar decizia lor ar putea avea şi consecinţe nedorite. Un fost apropiat al Prinţesei Diana se pregăteşte să difuzeze şi el o serie de imagini unice şi controversate cu cea care a fost numită Prinţesa Inimilor. 

La aproape 20 de ani de la moartea mamei lor, William şi Harry au vorbit despre Prinţesa Diana şi au prezentat o serie de fotografii rare.

În ultimii ani, familia regală a început acţiuni caritabile pentru persoanele cu probleme psihice şi i-a încurajat pe ceilalţi să vorbească deschis despre propriile emoţii. 


"Emana dragoste. Chiar dacă se afla în cealaltă parte a camerei o puteai simţi, ca fiu", spune Harry.

Prinţul William vrea ca fiul său, George, să nu-şi uite niciodată bunica pe care nu a avut şansa să o cunoască: "De multe ori îi vorbesc lui George despre ea înainte de culcare pentru a-i reaminti că a avut bunici. Este important ca ei să ştie cine a fost".

Încurajat de hotărârea lui William şi Harry, un fost apropiat al Prinţesei a decis să dea şi el publicităţii imagini de arhivă. Bărbatul este cel care o învăţa pe Diana să vorbească în public. Iar filmările pe care le are cu ea nu includ doar lecţii de dicţie, ci şi destăinuirile Prinţesei despre subiecte sensibile precum căsnicia cu Prinţul Charles. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?