Pomană pentru pensionarii Alexandriei de 37.500 lei. Din bani publici…

 

Pentru a ține aproape electoratul vârstnic, Primăria Alexandria a achiziționat pentru Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice un meniu de 37.500 lei într-un restaurant din Alexandria. Totul din bani publici, prin achiziție directă.

Potrivit unei achiziții făcute de Primăria Alexandria în mod direct în cursul zilei de ieri, 20 septembrie, 37.500 de lei vor fi direcționați către o petrecere planificată pentru data de 1 octombrie, când se sărbătoresc persoanele vârstnice.  Vorbim despre 500 de meniuri de o valoare individuală de 75 de lei.

Cumpărarea directă s-a realizat de la firma S.C. Rofal SRL, deținută de un cunoscut om de afaceri local, aflat în relații de prietenie cu primarul orașului Alexandria, Victor Drăgușin. Cei 500 de invitați vor dispune de terasă acoperită și grădină, dar și de un meniu bogat, constând în bucate alese, precum icrele de crap, crochete de carne, cotlet frăgezit în vin, cartofi cu usturoi și ierburi aromatice, dar și prăjituri.

Astfel, municipalitatea își demonstrează din nou generozitatea în prag de alegeri prezidențiale, oferind o masă bogată pentru 500 de pensionari. În realitate, numărul pensionarilor din Teleorman depășește un milion, astfel că e ușor de presupus că Alexandria are mult mai mulți de 500. De aceea, avem motive să credem că cei 500 de pensionari invitați la masă au cu toții carnet de partid, relatează Realitatea de Teleorman.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ionut
21 Sep 13:27
Judetul Teleorman:

Populație (2011)
- Total 360.178 locuitori
- Densitate 62,2 loc./km²
- Locul după populație 26

Cum poate sa aiba peste 1 milion de pensionari?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?