Pericol de explozie din gara Videle a fost îndepărtat (VIDEO)

 
Şi-a găsit sfârşitul sub roțile unui tren! Cine era victima
Şi-a găsit sfârşitul sub roțile unui tren! Cine era victima

Traficul feroviar pe raza staţiei Videle a fost reluat în condiţii de siguranţă, începând cu ora 11.05, pe liniile 1-6, vagonul din care s-au înregistrat scurgeri de conţinut fiind scos din compunerea trenului şi retras pe o linie secundară, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.



Circulaţia feroviară în gara Videle a fost oprită la ora 9.20, după ce personalul din staţia Videle, care asigură revizia tehnică a vagoanelor, a observat scurgeri de conţinut dintr-un vagon al unui tren de marfă.

Trenul de marfă, compus din 20 de vagoane, aparţine operatorului privat Transferoviar Grup şi asigura un transport de propilenă în relaţia Palas - Râureni.

 Cele 4 trenuri de călători care au staţionat temporar, în gările de pe traseu, şi-au reluat traficul în condiţii de siguranţă.

 

sursa video: Salici Alex



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?