O femeie din Argeş s-a trezit cu acest bărbat dezbrăcat în pat, lângă ea. Ce a urmat e ireal

 
O femeie din Argeş s-a trezit cu acest bărbat dezbrăcat în pat, lângă ea. Ce a urmat e ireal
O femeie din Argeş s-a trezit cu acest bărbat dezbrăcat în pat, lângă ea. Ce a urmat e ireal

O văduvă, în vârstă de 59 de ani, s-a trezit cu un bărbat dezbrăcat în pat, lângă ea, noaptea. Individul voia să o violeze, dar a adormit. Când s-a trezit, victima s-a luptat cu individul şi l-a pus pe fugă. Poliţiştii au descoperit că acelaşi bărbat a mai intrat şi peste o bătrână de 84 de ani. A fost reţinut.

Bărbatul dezbrăcat s-a băgat în pat lângă victimă fără ca aceasta să-l fi simţit când a intrat în casă. S-a întâmplat în comuna Lunca Corbului. Victima, o femeie de 59 de ani, văduvă, a a sărit în sus speriată. Individul gol puşcă, dormea dus lângă ea, în pat. Trezit de ţipetele femeii, bărbatul şi-a aminti de ce venise şi a încercat să o forţeze să întreţină relaţii sexuale cu el. A urmat o luptă între cei doi, în urma căreia a învins femeia. Aceasta a vrut să-i oprească şi hainele golanului dar nu a reuşit, aşa că, individul pus pe fugă a zbughit-o cu pantalonii în mână şi s-a pierdut în noapte. Femeia a sunat la 112 şi a reclamat păţania. Fiind noaptea, femeia nu l-a recunoscut pe acel bărbat dezbrăcat care care a vrut să o violeze, şi le-a spus oamenilor legii că tocmai de aceea a vrut să-i oprească hainele, ca să afle cine este.

Oamenii legii au demarat cercetări şi au aflat că "iubăreţul" este un recidivist, de 38 de ani, din localitate.

Mai mult pe realitateadearges.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?