Nouă secţiune lansată de YouTube, disponibilă şi în România

 
Nouă secţiune lansată de YouTube, disponibilă şi în România 
Nouă secţiune lansată de YouTube, disponibilă şi în România 

YouTube, cunoscuta platforma video online,  prezintă o nouă secţiune de topuri muzicale, disponibilă şi în România, alături de alte 43 de ţări.YouTube. Noua secţiune YouTube va include patru clasamente, al tendinţelor din domeniu, al melodiilor, al videoclipurilor şi al artiştilor.

Adresa la care sunt disponibile topurile pe YouTube este https://charts.youtube.com/ro.

Topul tendinţelor este actualizat de mai multe ori pe zi, pentru a oferi o imagine unică şi în timp real asupra celei mai noi muzici preferate de fani. Topul oferă astfel informaţii despre piesele la care fanii reacţionează în fiecare moment.

În topul melodiilor este reflectat numărul de vizualizări ale unei piese de pe YouTube. Topul melodiilor se calculează combinând toate versiunile oficiale ale unei piese - incluzând videoclipul oficial, melodia utilizată în conţinutul generat de alţi utilizatori şi clipuri cu versuri. Acest clasament este actualizat săptămânal, duminica.

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?