Muşcat de şarpele veninos, şi-a înfipt dinţii în mâna soţiei, pentru a muri împreună. Şoc ce a urmat

 
Muşcat de şarpele veninos, şi-a înfipt dinţii în mâna soţiei, pentru a muri împreună. Şoc ce a urmat
Muşcat de şarpele veninos, şi-a înfipt dinţii în mâna soţiei, pentru a muri împreună. Şoc ce a urmat
Muşcat de şarpele veninos, şi-a înfipt dinţii în mâna soţiei, pentru a muri împreună. Şoc ce a urmat Muşcat de şarpele veninos, şi-a înfipt dinţii în mâna soţiei, pentru a muri împreună. Şoc ce a urmat Muşcat de şarpele veninos, şi-a înfipt dinţii în mâna soţiei, pentru a muri împreună. Şoc ce a urmat

La scurt timp după ce a fost muşcat de un şarpe veninos, un bărbat a luat o decizie înfiorătoare: avea să-şi muşte soţia, pentru a muri împreună. Totul s-a întâmplat în îndepărtata Indie.Shankar Rai, un bărbat din satul Birsingpur, India, a fost muşcat de un şarpe veninos. Când vipera şi-a înfipt colţii în mâna acestuia, s-a trezit. Imediat şi-a dat seama ce s-a întâmplat: murea, încetul cu încetul... Veninul îi cuprindea corpul şi nu mai avea scăpare. În scurt timp, avea să moară.

Fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a întors faţa spre soţia sa. A trezit-o şi i-a spus că o iubeşte. După ce i-a povestit ce s-a întâmplat, i-a spus că vrea să moară amândoi odată.


"Mi-a spus că mă iubeşte şi că vrea să mor odată cu el. Sfârşitul lui oricum era aproape... Vedeam cum i se scurge viaţa. În secunda următoare, mi-a prins mâna şi, cu ultimele puteri, şi-a înfipt dinţii în încheietura mea", a povestit soţia sa, Amiri.

Cum era o soţie care nu i s-a împotrivit cu nimic toată viaţa, aceasta a cedat. În scurt timp, amândoi şi-au pierdut cunoştinţa.

Norocul lor a fost că un străin trecea, chiar în acele clipe, prin zonă şi, văzând grozăvia, a chemat imediat Ambulanţa.

Cei doi au ajuns la spital, unde li s-a acordat tratament de urgenţă. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a putut fi salvat. Soţia sa a fost mult mai norocoasă. După un tratament agresiv, aceasta a supravieţuit.

"Am reuşit să-i salvăm viaţa pentru că s-a intervenit de urgenţă. În cazul bărbatului, trecuse deja prea mult timp de la muşcătură. A fost prea mult pentru el, corpul a cedat veninului", au spus medicii, pentru presa locală.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Valy
17 Oct 11:04
Cine pana mea a scris asemenea timpenie? Daca dormeau, erau in casa, nu la margine de drum ca sa fie vazuti de un trecator care si-a dat seama de grozavie... Ar fi mai multe de spus. ..
Vai de capul tau scriitorule!
Răspunde
0 0
oliver
18 Oct 22:50
4 Unde mai pui că dacă te mușcă un șarpe veninos, devii și tu la rândul tău VENINOS ca șarpele.
0 0
Contra
17 Oct 10:20
Uite asa devii rasist!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?