Minor răpit de lângă tatăl său ”a intrat în pământ” Alerta de răpire a fost dată cu 8 ore întârziere

 

La un an de la răpirea lui Ţibuliac Mădălin Giuliano, adolescentul în vârstă de 15 ani, din localitatea Bârlad, încă nu se știe nimic de soarta acestuia.

Băiatul a fost răpit în trafic, după ce doi indivizi i-au distras atenția șoferului: unul dintre ei se plimba pe trecerea din pietoni, în timp ce celălalt l-a extras din autoturism.

Deși autoritățile au fost sesizate imediat, alarma de răpire a fost dată după aproape 8 ore.

„Teoretic, sunt șanse ca fiul meu să fie găsit dar, practic, aceste șanse sunt zero”, spunea și tatăl lui Mădălin, care are custodia copilului.

Minorul a fost dat în consemn la frontieră, fotografia împreună cu descrierea sa pot fi văzute și acum pe site-ul IGPR, secțiunea “Persoane urmărite”.

Ancheta polițiștilor bate pasul pe loc, în condițiile în care mama acestuia, Lia, cum îi spun apropiații, a recunoscut, în direct la o emisiune TV, că a orchestrat întreaga poveste. Mai mult, femeia a dezvăluit că răpitorii sunt, de fapt, rudele ei și totul a fost pus la cale cu ajutorul minorului. Asta chiar dacă tatăl lui, Giani Tibuleac, spunea că nu a fost posibil acest lucru.

Cititi continuarea pe https://realitateadevaslui.net/index.php/2019/07/31/minorul-rapit-de-langa-tatal-sau-a-intrat-in-pamant-alerta-de-rapire-a-fost-data-cu-8-ore-intarziere/Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?