Măsura Firea, TAXATĂ! Șoferii din București și Ilfov vor plăti viniete în Comarnic

 

Sorin Popa, primarul orașului Comarnic, a decis să introducă viniete pentru autoturismele înmatriculate în București și Ilfov. Edilul susține că va urma și el exemplul primarului Capitalei și că îi va taxa pe șoferii bucureșteni, scrie realitateadepraova.net.

Popa  susține că localitatea pe care o conduce este cea mai afectată de pe Valea Prahovei în ce privește traficul de mașini din weekend.

Totodată, acesta precizează că, din cauza blocajelor în circulație, care au devenit deja o normalitate, locuitorii de aici au ajuns să respire doar gaze de eșapament.

Comărnicenii se plâng, de foarte multă vreme, că nu mai pot respira din cauza poluării cauzate de autoturismele care tranzitează orașul, cele mai multe fiind din București și Ilfov.

”Pe noi ne poluează la fel de mult ca și în București, pentru că stau mașinile cu orele pe raza orașului Comarnic. Vom face și noi o hotărâre de consiliu, că este ușor de făcut, prin care să impunem viniete pentru cei din București și Ilfov. Așa aducem și noi niște bani la buget”, a declarat Sorin Popa, primarul orașului Comarnic.

Pe lângă poluarea masivă cauzată de gazele de eșapament ale mașinilor blocate în trafic, locuitorii din Comarnic se confruntă și cu dificultatea de a traversa strada principală, pericolul de a fi călcat de mașini fiind iminent.

 

Taxa primarului Firea privind vinieta în Capitală este ILEGALĂ și încalcă norme constituționale

Gabriela Firea așteaptă opinii de la cetățeni privind vinieta. A înființat un tel verdeAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mihai S
21 Aug 18:26
Foarte corect! Ar trebui si orasele de pe litoral sa puna taxe pentru masinile din Bucuresti.
Răspunde
0 0
MIRTAN
21 Aug 16:58
Corect! Toate masinile de Bucuresti si Ilfov sa plateasca taxa de> la intrarea in fiecare localitate .
Răspunde
0 0
MIRTAN
21 Aug 16:57
Corect! Toate masinile de Bucuresti si Ilfov sa plateasca taxa de> la intrarea in fiecare localitate .
Răspunde
0 0
MIRTAN
21 Aug 16:55
Corect! Toate masinile de Bucuresti si Ilfov sa plateasca taxa de> la intrarea in fiecare localitate .
Răspunde
0 0
mihai
21 Aug 15:22
Catalin Marin: Cate localitati in care drumul national este principala strada, trebuie sa tranzitezi, de la Bucuresti pana la Brasov ? Cum ar fi, sa platesti taxa de intrare in fiecare din acestea ?
Răspunde
0 0
Catalin Marin
21 Aug 15:13
Pe langa faptul ca in Comarnic este doar o singura strada (DN1) care este foarte aglomerata, fiind drum national, platim deja taxa pentru acest sector de drum. Chiar si cu acestea, as fi dispus sa platesc o taxa de trecere prin localitate (pe care o tranzitez cam de 4-5 ori pe an). In Bucuresti in schimb, sunt masini inmatriculate in alte judete, care nu parasesc orasul niciotata. Deci practic, platesc taxe intr-un judet si polueaza in altul. Ar mai fi multe argumente.... Nu doar in Romania se practica asa ceva....
Răspunde
0 0
octavianus
21 Aug 15:02
O singura chestie omite primarul din Comarnic, pe a carui "logica" pot sa o inteleg, fie ca vrea sa-i dea peste nas lui Firea fie politicienilor care nu au fost in stare sa faca o autostrada cap - coada in tara asta, prin Comarnic pe Valea Prahovei spre Sinaia, Brasov....etc, nu trec numai Bucuresteni si se circula pe DN1 care este sosea nationala.
Deci ca pamflet este buna, ca masura organizatorica ,nu prea, sper ca poate mai mult acest primar la nivel intelectual , pentru ca ce a facut in Comarnic nu prea stiu.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?