Marian Vanghelie: Am acţionat brownian pentru sprijinirea tinerilor

 
Foto: RTV
Foto: RTV
De la almanahe la mişcare browniană. Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a învăţat expresii sofisticate pe care le foloseşte în discursurile oficiale.
"Am acţionat brownian pentru sprijinirea tinerilor", a declarat Vanghelie sâmbătă. Cu alte cuvinte, a acţionat neîncetat şi agitat.. aşa se traduce pretenţioasa expresie "mişcare browniană''. Foarte des, însă, expresia este folosită şi pentru a descrie o mişcare haotică.

''Am încercat în această perioadă de 15 ani, în felul cum m-am mişcat... zic eu brownian... să sprijin cât pot de mult tinerii'', a spus Marian Vanghelie, preşedintele PSD Bucureşti.

Pesedistul a vrut să spună cel mai probabil că a acţionat neîncetat în favoarea tinerilor. Expresia este folosită însă pentru a descrie o mişcare mai degrabă haotică.

Astfel mişcarea browniană este acea mişcare neîncetată a particulelor microscopice, aflate în suspensie într-un lichid, datorită agitaţiei moleculare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?