Mama și-a văzut bebelușul șocată: "Nu-l iau acasă!". După 40 de ani, ceva cutremurător se petrece

 

Când și-a văzut copilul nou-născut, această mamă s-a cutremurat și, inițial, a vrut să nu îl ia acasă. Și-a adunat puterile apoi și și-a dat seama că, în ciuda greutăților, copilul el al ei și trebuie să trăiască în familie. După 40 de ani este clar că decizia luată a fost cea corectă.Robert Hoge s-a născut în urmă cu 44 de ani cu o rumoare uriașă între ochi și cu picioarele deformate. Părea că nu are prea multe șanse pentru o viață normală.

Mama sa a avut mari greutăți în a-l accepta. A mărturisit că și-a dorit ca fiul ei să moară, să scape de el cumva. Apoi, și-a revenit și, în urma unei discuții în familie, copilul a ajuns acasă alături de frații și surorile sale.

Nu a avut o viață simplă. De fapt, în scurt timp, doctorii au fost nevoiți să îi amputeze picioarele. Dar a reulit să își croiascp un drum în viață, alături de familia sa.

De fapt, Robert are o viață frumoasă, alături de soția și fiica sa, și o carieră de succes, în domeniul consultanței politice.

Cu adevărat impresionant este faptul că părinții i-au vorbit deschis despre îndoielile lor la naștere și că Robert nu s-a supărat, ba chiar a apreciat sinceritatea acestora.

"A fost ca un film care a avut niște părți mai triste pe la mijloc, dar cu un final fericit". Robert a mărturisit că la 30 de ani, când a avut propriul copil, a purut înțelege și mai bine ce a simțit mama lui la naștere.

Între timp, Robert a scris o carte despre experiențele sale, în încercarea de a-i ajuta pe oamenii care au trecut prin aceleași încercări.

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ion
28 Oct 13:02
La noi isi arunca copii si la batrinetze pupa moaste sa le stearga crimele ...
Răspunde
0 0
Gheorghe
28 Oct 13:00
Oare ce simt acele paparude care au hartanit 30 de milioane de copii ? Paparudele feminine si cele masculine. Sint mai realizati, mai bogati, mai educati, mai frumosi, mai sanatos
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?