Lacrimi! Femeia din zodiac condamnată la relații nefericite

 

Nimeni nu este scutit de relații nereușite sau de inimi frânte. Oricât am încerca să avem o relație fericită, uneori pur și simplu nu este posibil. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că nu totul ține de noi și că nu putem să anticipăm întotdeauna ceea ce își dorește cel de lângă noi.

Femeia din zodiac care este condamnată la relații nefericite face parte tocmai din această categorie a persoanelor ghinioniste. Deși poate fi extrem de deschisă, iubitoare, calmă și cu valori puternice, se pare că îi este foarte greu să își găsească o persoană care să o aprecieze pentru ceea ce este.

Această femeie este extrem de misterioasă, spirituală, curioasă și amabilă, trăsături ce nu lasă niciun bărbat indiferent la farmecul deosebit pe care îl are. Femeia Pești este mereu în căutarea unui înțeles profund al lucrurilor, de la sensul vieții și până la interacțiunile sociale. Are capacitatea de a absorbi toate evenimentele din jurul său și de a stabili legături pe care alți oameni nu le pot înțelege.

Relația perfectă pentru femeia Pești este plină de trandafiri, o lume a fanteziei, în care totul abundă în armonie și romantism. Aceasta așteaptă de la perechea sa să îi ofere mister și magie, dar și o lume minunată, ca adâncurile oceanului. Îi place să fie îndrăgostită, deoarece i se pare un vis frumos, din care nu ar mai vrea să se trezească niciodată.

Totuși, de cele mai multe ori, are parte de furtuni. Deși dă tot ce are într-o astfel de relație, mereu iese cu inima rănită. Bărbații nu îi înțeleg adevărata natură și din acest motiv o văd prea visătoare pentru o legătură serioasă.

De asemenea, și faptul că este o femeie cu un caracter frumos, feminină și delicată, o face să fie o victimă sigură a bărbaților care sunt în căutare de aventuri. Deoarece este o persoană extrem de bună, aceasta refuză să vadă adevăratele intenții malefice ale celor din jur. Pentru ea, toată lumea este bună în interior, doar că nu toți sunt conștienți de această parte a sufletului lor.

Deși are parte doar de relații nefericite, această femeie condamnată nu încetează în a spera că, într-o zi, va găsi pe cineva care o va aprecia pentru ceea ce este.

 

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?