Imagini șocante, în Călărași. O mamă beată, cu copilul de mână, cade în șanț

 
Imagini șocante, în Călărași. O mamă beată, cu copilul de mână, cade în șanț
Imagini șocante, în Călărași. O mamă beată, cu copilul de mână, cade în șanț
Imagini șocante, în Călărași. O mamă beată, cu copilul de mână, cade în șanț Imagini șocante, în Călărași. O mamă beată, cu copilul de mână, cade în șanț Imagini șocante, în Călărași. O mamă beată, cu copilul de mână, cade în șanț

O mamă din Călărași a fost filmată în timp ce se prăbușește într-un șant, din cauza băuturii. Alături de ea, cuminte, băiatul îi ținea sticla de bere și o aștepta să se ridice.

Imagini tulburătoare surprinse în comuna Tămădău Mare, din judeţul Călăraşi. O femeie este atât de beată încât nu se poate ţine pe picioare. Şocant este că alături de ea se află fiul ei, un copil care nu pare să aibă mai mult de 4 ani, care ţine în braţe o sticlă cu bere.

Din imagini se observă cum femeia a consumat atât de multă băutură, încât nu se poate ţine pe picioare. Femeia, care se află pe uliţa satului, este însoţită de fiul ei de 6 ani, care ţinea în braţe o sticlă de doi litri de bere.


Cei doi au fost filmaţi de un localnic, iar clipul a fost postat pe Facebook, scrie adevarul.ro. Femeia este atât de beată, încât nu reuşeşte să facă doi paşi fără să cadă. Copilul o priveşte neajutorat. După mai multe căzături în şanţ, aceasta reuşeşte să se ridice şi pleacă alături de băiat.

Localnicul care a filmat totul îi spune să nu mai bea. Femeia, vizibil deranjată că i se atrage atenţia, încearcă să lege câteva cuvinte şi se plânge că n-are bani să-şi ducă fiul la şcoală. „Şi banii îi dai pe bere? Aşa puţin câştigi şi dai pe bere?”, îi dă replica bărbatul. Femeia se scuză şi spune că, de fapt, e suc în PET.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Target32
16 Sep 08:39
4 ori 6 ani? Nu stiti diferenza sau nu stiti sa cititi ce scrieti?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?