A găsit o cameră video GoPro în apă. A înghețat când a văzut imaginile: a privit moartea în ochi

 
GoPro
GoPro
GoPro A găsit o cameră GoPro în apă. A înghețat când a văzut imaginile: a privit moartea în ochi A găsit o cameră GoPro în apă. A înghețat când a văzut imaginile: a privit moartea în ochi

Un căutător de comori a avut parte de o descoperire terifiantă! Pe fundul apei, a văzut o cameră GoPro. Când a văzut imaginile, a înghețat! Și-a dat seama că tocmai privise moartea în ochi. GALERIE FOTO.

Un video care surprinde ultimele clipe din viaţa unui tânăr care a murit în apropierea unei cascade a fost descoperit la doi ani de la tragicul incident de către un scafandru care a observat pe fundul apei o cameră GoPro.

Richard Ragland s-a înecat în cascada Foster Falls State Park, din Tennessee, în 2017, la câteva zile după ce a împlinit 23 de ani. Părinţii săi n-au ştiut niciodată cum şi-a găsit sfârşitul acesta.

Recent, scafandrul Rich Aloha a găsit, pe fundul apei, în acea zonă blestemată, camera tânărului. Nu mică i-a fost mirarea să constate că avea cardul de memorie intact, aşa că înregistrările făcute de tânăr erau întregi.


În imagini, alături de Richard Ragland, apar prietenii săi. Se vede cum aceştia râd şi se filmează în timp ce se distrează în apă.

Când a văzut imaginile, Rich şi-a adus aminte că i-a auzit pe îngrijitorii parcului vorbind despre un tânăr care a murit în zonă. În acel moment, şi-a dat seama că în imagini era chiar acesta. "Dumnezeule, el e tipul despre care se vorbea!", a povestit tânărul, pentru presa locală.

După câteva zile, a reuşit să dea de familia lui Richard. Ţinea neapărat să le dea cardul cu imagini, în amintirea lui.

"Gestul ne-a impresionat enorm! A făcut eforturi mari pentru a da de noi, a dat multe telefoane şi nu a renunţat până când nu ne-a găsit. Asta înseamnă atât de mult pentru noi!", a spus mama lui Richard, Robin McCrear.

Imaginile, în GALERIA FOTO.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
20 Aug 18:35
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?