Fiul lui Carmen Dan a mâncat bătaie în discotecă

 

Fiul ministrului de Interne, Darius Dan, a fost bătut într-o discotecă din Videle din cauză că a cerut DJ-iului să schimbe muzica. 

Luna trecută, Darius Dan, fiul ministrului de Interne, a fost agresat într-o discotecă din localitatea Butești, aflată cam la 15 kilometri de orașul Videle, unul dintre bărbații prezenți în local lovindu-l după ce acesta a cerut să fie schimbată muzica. 

Darius Dan se distra într-o discotecă din localitatea Butești, aflată cam la 15 kilometri de orașul Videle. Clienții discotecii sunt, în genere, ascultători de manele. Convins de faptul că DJ-ul va schimba muzica, la aflarea veștii că e fiu de ministru, Darius a solicitat schimbarea genului muzical. Dorință care i s-a și îndeplinit, scrie liberinteleorman.ro

Mai mulți tineri din comuna Poeni, iubitori de manele, s-au enervat pe tânărul care le-a stricat distracția, așa că unul dintre ei l-a lovit pe Darius Dan, fără să știe cine este. Avea să afle mai târziu, de la patronii discotecii, care l-au și ascuns pe Darius în bucătărie. A urmat o veritabilă desfășurare de forțe în Butești, cei care l-au lovit sunt speriați de consecințe.
 
Un martor ocular a relatat pentru publicația locală: “E o discotecă pe care Darius o frecventează. El a vrut să schimbe muzica la DJ, că nu i-a plăcut muzica. În discoteca respectivă, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul știa cine este el, că e băiatul lui Carmen Dan și restul clienților au fost revoltați. Evident, clienții nu știau cine e Darius. Și unul dintre ei s-a enervat și s-a dus și l-a compostat direct, n-a mai stat la discuții. Patronii știau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns în bucătărie, apoi au spus găștii de clienți deranjați de Darius că el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat când au auzit. La vreo două ore a venit poliția de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere. După care am auzit că a căzut Darius la înțelegere cu ei să le dea 3000 de euro, ca să-și retragă plângerea. Ce am mai observat în noaptea aia a fost că în zonă apoi au patrulat continuu vreo trei mașini de poliție prin zonă„.
 
Purtătorul de cuvânt al poliției județene, Teodora Dragole, a declarat că există o anchetă în desfășurare pe tema unui episod violent petrecut în localitatea menționată. Poliția susține, însă, că Darius Dan a făcut plângerea a doua zi la Poliția Rurală Poeni.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mihai
30 May 20:36
O fi și ăsta plin de talente și fițe ca maicăsa.
Răspunde
0 0
Turcu
30 May 16:58
Bine i_au facut, ce daca e fiul lui Carmen Dan ? O puslama ca multe altele !
Răspunde
0 0
Daca nu era beizadea de ministru ciumat se mai intimpla ceva ???
30 May 16:30
Dupa 30 de ani de ciuma rosie, ai parte de dreptate si 3000 de euro, numai daca esti beizadeaua unui politician pirlit ... restul se tirasc printre infractiuni permisibile si ignorate ! Moooie ...
Răspunde
0 0
olah
30 May 16:14
vitele din videle
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?