Făcea poze pe tren și a murit. Avea doar 22 de ani

 

O studentă de 22 de ani la arhitectură a murit electrocutată în Chitila. S-a urcat pe tren să facă fotografii. Tânăra venise acolo împreună cu colegii de facultate și un profesor.Tragedie la Halta Pajura, în Chitila, vineri după-amiază, unde o grupă de studenţi la arhitectură a mers împreună cu profesorul.  Când tânăra s-a urcat pe tren s-a produs un arc electric şi a fost electrocutată. Ea a murit pe loc, fiind aruncată de pe vagon lângă şine. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânără.

Un caz similar a avut loc zilele trecute la Buzău

Un elev de 16 ani din Glodeanu Siliştea, Buzău, a ajuns la spital cu arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului și traumatism prin cădere, după ce s-a urcat pe un vagon, în gara Buzău, pentru a face un selfie. Băiatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?