Caz cutremurător la un centru de plasament din Bârlad. Fete minore erau abuzate sexual

 

Anchetă ce vizează un centru de plasament din Bârlad după ce două minore cu vârste de 12 și 13 ani, ar fi fost abuzate sexual de un bărbat care se dădea drept reprezentant al unui ONG. Acesta le scotea din instituția unde erau internate și întreținea relații sexuale cu ele în Grădina Publică din localitate, potrivit realitateadevaslui.net.

Sub pretextul că este angajatul unei fundații care ajută copiii aflați în dificultate, un bărbat în vârstă de 22 de ani, reușea să pătrundă în centrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţiei Copilului din Bârlad, unde ademenea două fete cu vârste de 12 și 13 ani. Acesta le câștiga încrederea profitând de starea lor emoțională și oferindu-le dulciuri.

Mai mult, el le obținea învoirea din centru și le ducea pe rând în pădurea din Grădina Publică din municipiul Bârlad, unde le abuza sexual.

Situația halucinantă prin care treceau cele două minore a fost descoperită de psihologul centrului de plasament care a alertat autoritățile.

Polițiștii fac acum cercetări iar în funcție de evoluția anchetei, urmează să se stabilească încadrarea faptei. În paralel și conducerea DGASPC Vaslui a dispus o anchetă proprie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Care e problema intr-un batustan primitiv !
20 Jul 06:07
mai vocea copilului, despre ce ''protectie a copilului'' vorbesti !??? Pe acolo sint numai tiitoarele primarilor si diverse angajate fictive ca la tiliormanul lui dracnea !!! Angajatii statului paralel fata de cetateni sint de o crasa INCOMPETENTA, in marea lor majoritate angajati fictiv, pe baza de relatii si nepotisme ... in plus, pe cei competenti, sefii incompetenti si pusi tot politic, ii obliga sa se preocupe de sarcini in afara atributiilor de serviciu ... e o completa facatura ! Ca si la militia locala, complet inutila si sifonatoare de fonduri imense din bugetul oraselor !!!
Răspunde
0 0
Vocea copilului
20 Jul 03:38
Netrebnicie mare sa ii doara in ...cot ...pe cei platiti sa ocroteasca copiii.........Ce ONG reprezenta individul???!!! Directia de Protectie a copilului nu are evidenta ONG urilor reale?????
Răspunde
0 0
Lissa
20 Jul 01:33
=)) Știi unde să găsești o femeie pentru o noapte? Bine ați venit la >>>> Sexcoss.Com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?