CTP a şocat în privinţa relaţiei Ion Ţiriac - Simona Halep: "Sper să se diminueze influenţa lui"

 

CTP a văzut o altă parte bună a reluării colaborării dintre antrenorul australian şi jucătoarea noastră: posibila îndepărtare a lui Ion Ţiriac, despre care jurnalistul consideră că n-are o influenţă bună asupra Simonei.

"Uitaţi-vă ce s-a întâmplat cu Simona Halep cu Taylor Townsend, acel meci nu ar fi fost pierdut de Simona dacă Darren Cahill ar fi fost în tribună. Nu e vorba de coaching, e vorba de simpla prezenţă. Darren nu face altceva decât s-o scoată pe Simona din ea însăşi. Ea a stat ascunsă cu o reticenţă, cu o jenă, o face să găsească soluţii. Nu i le dă el. O întreba: Vrei să câştigi pe mâna ta? O obligă pe Simona să gândească, să găsească soluţii tactice. Aş mai spune că sper ca, prin prezenţa lui Darren, să se mai diminueze influenţa lui Ion Ţiriac asupra Simonei Halep. Nu mi-a plăcut Ion Ţiriac la festivismul de după Wimbledon, pe Arena Naţională, acea relaţie pe care a stabilit-o. Practic, domnul Ţiriac a fost vedeta. Nu cred că relaţia domnului Ţiriac cu Simona e toată bună şi în folosul tenisului ei. Cred că numai Cahill poate să scoată acel al doilea joc din Simona. Speranţele sunt mari pentru anul care vine", a spus CTP la Digisport.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?