Criza gunoiului se prelungește la Urziceni

 

Operatorul de salubritate Rosal se va ocupa în continuare de „curățenia” din municipiul Urziceni. Deși la sfârșitul lunii  septembrie contractul a fost reziliat din culpa operatorului, primarul s-a văzut nevoit să reia colaborarea cu această firmă după ce a eșuat în a atribui salubrizarea municipiului, fără licitație, companiei Supercom.

De mai bine de 3 luni municipiul este sufocat de gunoaie iar la platformele de precolectare dintre blocuri au apărut și incendii.

Rezilierea

contractului de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare al municipiului Urziceni s-a produs la data de 30 septembrie 2019. În baza unei adrese a companiei Rosal ce a fost transmisă primăriei Urziceni, dar și a unui raport întocmit de compartimentul de specialitate al primăriei, consilierii locali au votat rezilierea contractului.

Materialul integral pe Realitatea de Ialomița.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?