CFR S.A. are un nou director general

 
CFR Infrastructură are un nou director general
CFR Infrastructură are un nou director general

Consiliul de administrație al CFR SA a decis, luni, să-l numească director general al societății pe Constantin Axinia. CFR-ist cu state vechi, acesta va ocupa postul vacantat de Constantin Mihalache, numit între timp șef al Cancelariei premierului Viorica Dăncilă."Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, luni, 25 martie 2019, Consiliul de Administraţie l-a desemnat pe domnul Constantin Axinia director general al companiei, poziţie pe care a ocupat-o şi în perioada 2006-2007", se arată într-un comunicat de presă al CFR.

Constantin Axinia, de profesie inginer și cu o experiență de 35 de ani în domeniul feroviar, va coordona activitatea CNCF CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică.


Constantin Axinia a ocupat până în prezent funcţia de director regional al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Iași.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?