Cel mai des simptom ignorat de majoritatea femeilor duce la cancer ovarian

 

În urma unui studiu s-a observat că cele mai multe dintre femei nu sunt conștiente de simptomele cancerului ovarian.

Studiul arată că din 1 000 de femei chestionate, doar 1% știau că nevoia de a urina mai des este, de fapt, un simptom al cancerului ovarian. Medicii explică că nevoia de a urina mai des și mult mai urgent este, într-adevăr, un simptom al cancerului ovarian, pentru că organele din abdomen apasă pe vezica urinară, printre altele, lucru care induce nevoia de a urina mai des. Este asemănător cu ceea ce se întâmplă atunci când ești gravidă.

Mai sunt, desigur, o mulțime de alte motive pentru care urinezi mai des. Unul dintre acestea este diabetul sau dacă ai început să bei apă mai multă.

Potrivit doctorulzilei.ro, senzația de a mânca foarte puțin sau chiar deloc, durerea pelviană sau abdominală sau senzația de umflare permanentă sunt simptomele cancerului ovarian.

Din punct de vedere medical, cancerul este o boală vindecabilă, atunci când este depistată mai devreme. Dacă ai aceste simptome și dacă nu le-ai mai avut înainte este indicat să te duci la un control!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?