Ce se spune despre copiii concepuţi de Crăciun. Sigur nu ştiai asta până acum!

 
Ce se spune despre copiii concepuţi de Crăciun. Sigur nu ştiai asta până acum?
Ce se spune despre copiii concepuţi de Crăciun. Sigur nu ştiai asta până acum?

Experții americani au analizat aproximativ 270.000 de sarcini în perioada anilor 2004 și 2009, iar rezultatele sunt surprinzătoare!Experții Universității din Indiana au descoperit că femeile care au conceput în luna decembrie, au mai multe șanse de a naște un copil sănătos, decât femeile care au conceput în orice altă lună. Crește rata de supraviețuire: cu trei copii mai mult la fiecare 200 de sarcini, comparativ cu lunile de vară. Merge vorba de o variație sezonieră, cu toate că cauza nu poate fi pe deplin explicată.

Se presupune că vara și toamna, perioada ce corespunde ultimelor săptămâni de sarcină concepută în decembrie, sunt mai abundente în lumină solară și vitamina D. Aceasta fiind vitală pentru viitorii nou-născuți nu doar pentru menținerea sănătății oaselor, ci și pentru protecția împotriva diferitor boli.

Dr. Paul Winchester, Universitatea din Indiana, a declarat: "Există o mulțime de lucruri sezoniere, unele fiind foarte deranjante. Am văzut diferențe sezoniere semnificative și în reproducere. Ziua Îndrăgostiților este una dintre cele mai puțin susceptibile zile pentru conceperea unui copil, în timp ce Crăciunul este o perioadă foarte pozitivă.”Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?