Ce a pățit o femeie grăbită să ajungă acasă cât mai repede de la gară

 

O femeie din Bacău a fost la un pas să-și piardă bagajele din cauza grabei de a ajunge acasă cât mai repede. După ce a coborât din tren, femeia a urcat într-un taxi și a pornit către casă, potrivit realitateadebacau.net.

Ajunsă la destinație, a plătit cursa, a coborât și și-a văzut de drum. Nu a durat prea mult până să-și dea seama că, în graba sa, își uitase bagajele în taxi. Cum nu mai ținea minte numărul mașinii, ea a apelat la ajutorul unei patrule a Poliției Locale.

“Deoarece persoana în cauză, nu reușea să își amintească numărul de înmatriculare al taxiului, polițiștii locali au demarat verificările pe baza indiciilor furnizate de către fiica persoanei respective și prin intermediul societăților de taxi, reușindu- se identificarea mașinii și a conducătorului auto, care a restituit, ulterior, bagajele numitei L.L. Pentru a fi evitate situațiile neplăcute, Poliția Locală face un apel către cetățenii municipiului să manifeste o atenție sporită la bunurile de valoare și bagajele, pe care le transportă, principala cauză a pierderii sau furtului acestora fiind neglijența proprietarilor”,  au transmis reprezentanții Poliției Locale Bacău.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?