Cazul Sorina. Strămutarea dosarului, declinată către Curtea de Apel Craiova

 

Magistrații de la Tribunalul Mehedinți au judecat în acestă dimineață cauza privind cererea de strămutare a dosarului formulată de familia Gabriel și Mihaela Săcărin, părinții adoptivi ai Sorinei. Cauza a fost soluționată prin declinarea competenței de sulționare către Curtea de Apel Craiova.

După ce Tribunalul Mehedinți a transferat Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cererea formulată de Procurorul general Bogdan Licu de a emite o ordonanță președințială prin care  minorei Sorina Săcărin, cea în jurul cărei s-a iscat un scandal național privind condiţiile adopţiei, să nu poată părăsi ţara, pe rolul acestei instanțe a rămas disjunsă cauza privind strămutarea procesulu, scrie Realitatea de Mehedinți.

În acestă dimineață, la ora 9:00, judecătorii de la Tribunalul Mehedinși s-au pronunțat în dosarul 1769/101/2019, având ca obiect „strămutare Disjunsă cauza din dosarul nr.1762/101/2019”, printr-o declinare de competență.

„Cu privire la cererea de strămutare, s-a constituit un nou dosar, tot pe rolul Tribunalului, având ca obiect strămutarea, iar soluția dată de judecători a fost declinarea competenței privind acestă strămutare către Curtea de Apel Craiova. Această instanță va analiza dosarul și va da o soluție”, a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Mehedinți, judecătorul Corado Gabriel Ungureanu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?