Povestea terifiantă a câinelui cu două guri. Numai în filmele SF vezi așa ceva!

 
Povestea terifiantă a câinelui cu două guri. Numai în filmele SF vezi așa ceva!
Povestea terifiantă a câinelui cu două guri. Numai în filmele SF vezi așa ceva!
Povestea terifiantă a câinelui cu două guri. Numai în filmele SF vezi așa ceva! Povestea terifiantă a câinelui cu două guri. Numai în filmele SF vezi așa ceva! Povestea terifiantă a câinelui cu două guri. Numai în filmele SF vezi așa ceva!

Aceasta este povestea lui Toad, o cățelușă care s-a născut cu două guri. A doua este plasată lângă o ureche și, în ciuda înfățișării SF, animalul este, în ochii stăpânei, cel mai frumos câine din lume.Stăpâna sa, Hernandez, a găsit-o în 2016, la un adăpost de animale.

"Când am văzut-o, m-a șocat! Părea că a fost adusă direct dintr-un film science-fiction", a povestit stăpâna. A doua gură venea la pachet cu bale și dinți strâmbi. În plus, urechile erau deformate, păreau sfâșiate, iar limba atârna tot timpul din gura din față", povestește Hernandez.


Nu se știe cum de s-a ales cu această înfățișare, dar, potrivit medicilor veterinari, e posibil ca animalul să-l fi pe absorbit fratele său geamăn, când încă se afla în pântecele mamei.

Din cauza înfățișării, adopția a fost extrem de dificilă. Nimeni nu se încumeta să ia acasă cățelușa. Și totuși, când a văzut-o, Hernandez s-a îndrăgostit de ea.

"E un câine pe sufletul meu. Nici nu aș putea trăi fără ea. Am iubit-o din prima zi. Ce legătură are înfățișarea cu personalitatea animalului? Este o cățelușă adorabilă, plină de energie, care se înțelege de minune cu copiii", spune femeia.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum arată cățelușa. Atenție, imaginile sunt șocante și te pot afecta emoțional!

Animalul înfiorător care a scăpat pe internet. Ce secret oribil ascunde creatura

Oricât de ireal ar părea, animalul există și este rezultatul experimentelor rusești care au la bază o adevărată ruletă genetică ce încurajează și dezvoltă încrucișările extreme între diverse rase de animale.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?