Berbecul e fresh după 6 ore de somn. Cât trebuie să dormi în funcție de zodie

 

Cu toți știm că sunt necesare 8 ore de somn pentru a fi în formă a doua zi, însă sunt anumite persoane care nu au nevoie de mai mult de 6 ore de somn.Câte ore trebuie să dormi în funcție de zodie?

1. Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Lider, pasional și ambițios, berbecul vede somnul ca o pierdere de timp. El poate dormi 6 ore pe noapte pentru a fi fresh a doua zi.

2. Taurul (20 aprilie - 21 mai)
Taurii sunt loiali, fiabili și pragmatici. Indulgența și dragostea le vin din somn și au nevoie de 9 ore de somn. Patul este locul unde sunt cei mai fericiți.

3. Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii au nevoie de timp pentru a găsi un echilibru, dar ciclul lor de somn poate varia de la 6 ore până la ore în șir de odihnă. 

4. Cancer (22 iunie - 22 iulie)
Racul este emoțional și sensibil și are nevoie de ajutor pentru a-și echilibra emoțiile. Un pat confortabil și cel puțin 8 ore de somn sunt nevoile unui rac.

5. Leul (23 iulie - 22 august)
Leului îi place să fie înconjurat de oameni chiar și când doarme. Un leu are nevoie de 7 sau 8 ore de somn, însă neapărat să doarmă cu cineva. 


6. Fecioara (23 august - 23 septembrie)
Perfecționista fecioară vede somnul ca un timp pierdut. O fecioară poate supraviețui cu 6 ore de somn, dar în mod normal are nevoie de mai multe. 

7. Balanta (24 septembrie - 23 octombrie)
Nativii Balanță sunt oameni plini de bucurie. Ei sunt buni ascultători, însă au nevoie de 7-8 ore de somn pentru a funcționa la capacitate maximă. 

8. Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)
Scorpionii sunt pasionați, geloși, curajoși. Ei au nevoie de cel puțin opt ore ca să se odihnească.

9. Sagetator (23 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă planifică un proiect mare la locul de muncă sau au un eveniment important, pot supraviețui cu cinci sau șase ore de somn. În general, au nevoie de 8 ore de somn. 

10. Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Capricornii sunt organizați, dar nu sunt mulțumiți cu opt ore de somn.

 

11. Vărsător (21 ianuarie - 29 februarie)
Vărsătorii sunt de neoprit când vine vorba de somn. Sunt persoane matinale și uneori au performanțe și când dorm 6 ore. 

12. Pesti (20 februarie - 20 martie)
Pestii sunt visători nu este deloc surprinzător faptul că iubesc somnul. Au nevoie de cel puțin 8 ore de somn pentru a visa cât mai mult și a fi relaxați.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?