Atenție! Facebook îți va INTERZICE accesul dacă vei face acest lucru

 
Atenție! Facebook îți va INTERZICE accesul dacă vei face acest lucru
Atenție! Facebook îți va INTERZICE accesul dacă vei face acest lucru

Facebook începe să pună în aplicare interdicţiile de vârstă pentru cei care nu pot demonsta că ce au declarat la crearea contului este real. 

 

 

Administratorii reţelei de socializarea Facebook vor solicita utilizatorului, dacă au îndoieli privind vârsta reală, minim 13 ani, să demonstreze că respectă regulile prin furnizarea copiei unui document oficial. Interdicţia se aplică şi pentru Instagram. 

Potrivit Go4it.ro, schimbarea de atitudine vine după publicarea de către o televiziune din Statele Unite a unui reportaj documentând experienţa unui jurnalist angajat ca şi recenzor de conţinut pentru Facebook. Acesta a arătat cum Facebook ignoră cu bună ştiinţă legile privind protecţia copiilor în mediul online, tolerând cazurile în care aceştia pretind că au o vârstă mai mare decât în realitate pentru a putea deţine propriul cont în reţeaua de socializare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Both Edith
21 Jul 12:15
Dupa parerea mea e foarte corect si trebuie facut ceva ca. copii de 8 9 ani nu au ce cauta pe facebook. Din pacate părinți nu le cintroleaza controlează copii!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?