Aproape moartă, din cauza unei greşeli pe care şi tu o faci. Ce a desfigurat-o i-a şocat pe medici!

 
Aproape moartă, din cauza unei greşeli pe care şi tu o faci. Ce a desfigurat-o i-a şocat pe medici!
Aproape moartă, din cauza unei greşeli pe care şi tu o faci. Ce a desfigurat-o i-a şocat pe medici!
Aproape moartă, din cauza unei greşeli pe care şi tu o faci. Ce a desfigurat-o i-a şocat pe medici! Aproape moartă, din cauza unei greşeli pe care şi tu o faci. Ce a desfigurat-o i-a şocat pe medici! / Foto: Le Parisian Aproape moartă, din cauza unei greşeli pe care şi tu o faci. Ce a desfigurat-o i-a şocat pe medici! / Foto: Le Parisian

Medicii au fost îngroziţi când au văzut cum s-a prezentat această tânără la Urgenţe! A fost la un pas de moarte, după o greşeală pe care multe femei o fac, din neglijenţă.

Estelle, o tânără în vârstă de 19 ani, din Paris, a trecut, recent, printr-o experienţă înfiorătoare, la scurt timp după ce şi-a vopsit părul. Tânăra a cumpărat vopseaua de păr de la un magazin din cartier şi, susţine ea, a urmat "aproape toate" instrucţiunile. Da, aţi citit bine: aproape toate!

Ştiindu-se alergică la anumite substanţe, tânăra a testat mai întâi produsul pe piele, însă nu a aşteptat 48 de ore, conform indicaţiilor, ci 30 de minute!


În scurt timp, Estelle şi-a dat seama că ceva era în neregulă: pielea capului începuse să o ardă şi simţea furnicături. Fata n-a stat, însă, aşa... S-a dus la farmacie şi a cumpărat antihistaminice, le-a luat după indicaţiile farmacistului şi s-a dus la culcare liniştită, crezând că, a doua zi, totul va fi "ca nou".

Când s-a trezit, s-a îngrozit! Situaţia scăpase de sub control! Capul i se umflase, pielea o ustura teribil şi avea mâncărimi cumplite! În plus, abia mai vedea de umflături...

"Nici nu mai puteam să respir şi capul semăna cu un bec uriaş!", povesteşte Estelle.

În secunda următoare, şocată, s-a dus la spital. Acolo, medicii i-au aplicat un tratament şoc cu adrenalină şi a fost internată o noapte, pentru supraveghere.

Din fericire, tânăra şi-a revenit, dar i-au rămas câteva urme pe faţă.

Estelle şi-a făcut publică povestea în speranţa că nimeni nu va mai avea de suferit ca urmare a unei greşeli asemănătoare.

Vedeţi în GALERIA FOTO ataşată acestui articol cum arată tânăra după ce şi-a aplicat greşit vopseaua de păr, dar şi ce frumuseţe era înainte!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?