MENIU

Marge Simpson, pe coperta Playboy, alături de Alina Puşcău

Foto: www.paco.org
FOTO: playboy.com

Personajul Marge, mama lui Bart Simpson din celebrul serial de animaţie "Familia Simpson", va fi vedeta numărului din noiembrie al revistei Playboy.

Pictorialul de trei pagini va marca aniversarea celor 20 de ani de la prima difuzare a serialului de animaţie "Familia Simpson". La începutul anului, Hugh Hefner anunţa că Marge Simpson va fi, la un moment dat, protagonista unui pictorial sexy.

Pe un scaun în formă de iepuraş, Marge se alătură în acest fel unor sex simboluri precum Marilyn Monroe şi Cindy Crawford, relatează Reuters. Atât coperta, cât şi cele trei pagini dedicate soţiei lui Homer (cu un titlu incitant, "Diavolul din Marge Simpson") răsplătesc cele două decenii "The Simpsons" şi fac totodată parte dintr-un plan Playboy de a se adresa unui target mai tânăr. În ediţia din octombrie, alături de Marge Simpson, americanii se vor întâlni şi cu românca Alina Pucău, modelul Victoria's Secrets.

"Pozele lui Marge au fost făcute de Homer", se amuză pe Twitter şeful Playboy, Hugh Hefner.

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 24 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în Statele Unite. De la lansarea lui, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial.