Accident de muncă înfiorător în Arad! Bărbat strivit de sute de kilograme de fier

Un accident de muncă înspăimântător, soldat cu decesul unui muncitor, s-a petrecut marți, în jurul orei 11:00, în incinta fostului Combinat Chimic din comuna arădeană Vladimirescu.Victima, un bărbat în vârstă de 49 de ani, angajat ca șofer la o societate comercială, care are ca obiect de activitate extracția pietrișului și nisipului, dar și extracția argilei și caolinului a fost pur și simplu strivit din cauza unei neatenții.

Bărbatul și-a dorit să îndrepte tija de la cala trailerului remorcat la capul tractor pe care îl conducea. După ce a scos bolțul și siguranța și s-a urcat din nou pe trailer, din nefericire „grămada de fier” s-a răsturnat chiar pe pieptul bărbatului care nu a mai avut cum să scape. 

„Din comunicarea operativă a evenimentului trimisă către ITM Arad reiese că victima a vrut să îndrepte tija de la cala trailerului remorcat la capul tractor al autocamionului pe care îl conducea. A scos bolțul și inclusiv siguranța acestuia, s-a urcat apoi pe cală, în partea din spate a trailerului. A căzut, cala răsturnându-se peste el, strivindu-i pieptul și mâna stângă. A fost transportat la spital, unde a decedat. Inspectorii de muncă efectuează cercetări pentru elucidarea împrejurărilor și stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentelor”, a declarat Romina Socaci, purtătorul de cuvânt al ITM Arad, potrivit aradon.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?