Zodii care fură bărbatul alteia. Horoscopul celor mai prefăcute femei

 
Zodii care fură bărbatul alteia. Horoscopul celor mai prefăcute femei
Zodii care fură bărbatul alteia. Horoscopul celor mai prefăcute femei

Aceste zodii sunt capabile să fure bărbatul unei alte femei, atât de puternică este tentația de a-l avea!

Gemeni

Unii o numesc duplicitară, prefăcută sau ipocrită! Dar ce ar putea face biata nativă, dacă însăși semnul ei este reprezentantul dualității? Femeia din zodia Gemeni se numără printre vrăjitoarele zodiacului: e fermecătoare, seducătoare și poate câștiga orice bărbat își dorește.


Extrem de inteligentă, semn adaptabil, Geamăna nu se va putea abține să nu îți fure bărbatul, dacă are impresia că simte ceva pentru el. Pentru ea, o legătură nu poate fi închistată în tradiții, iar dragostea trebuie să rămână, înainte de toate, liberă. Dacă ea și iubitul alteia se doresc cu aceeași intensitate, de ce ar trebui să îi oprească cea de-a treia persoană, partenera oficială? Așa sună argumentele pe care această femeie și le oferă, în timp ce îi zâmbește ademenitor lui! Să o credem?

Citește continuarea pe divahair.ro.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
26 Jul 02:18
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?