Zodii care pot câștiga la LOTO până la sfârșitul anului 2019

 
Zodii care castiga la LOTO in 2019
Zodii care castiga la LOTO in 2019

Zodii care câștigă la LOTO în 2019. 4 zodii au șanse mari să câștige la loto 6/49, până la finele anului 2019.

Zodii care câștigă la LOTO în 2019. Condiția este să joace constant în fiecare săptămână și să se bazeze pe intuiția lor.

Zodii care câștigă la LOTO în 2019. Berbec

Pentru berbeci anul 2019 este unul bun, așa că aceștia au noroc și la loto. Ei, dacă joacă în mod constant, pot avea parte de marele premiu oferit de Loteria Română.Acesta se prezintă un an al surprizelor pe toate planurile, proiecte mari te așteaptă. Unele lucruri se pot dezlănțui, trebuie să te gândești bine ce faci cu banii.

Leu

Zodii care câștigă la LOTO în 2019. Ai în minte o combinație care îți va aduce aduce norocul. Trebuie să ai răbdare și să descoperi ușor darurile de la viață. Încearcă numere care au o anumită sensibilitate pentru tine, care-ți aduc aminte de episoade care ți-au afectat evoluția și care și-au pus amprenta.

Scorpion

Ai parte de mai multă stimă de sine, ai mai mult curaj, lucru ce te va face să îți încerci norocul la jocurile loto. Ți se schimbă des macazul, dacă aucm nu stai bine din punct de vedere financiar, în minutul următor îți va fi foarte bine.

Zodii care câștigă la LOTO în 2019.  Capricorn

Ești, ca de obicei, temător de schimbare, nehotărârea ta veșnică te face să analizezi atât de mult orice încât iei decizia cea mai proastă. În sfârșit te-ai decis să nu mai fii atât de atent la detalii care nu sunt într-adevăr importante. Faci un pas important pentru că alegi să îți pui unele numere, numere ce-ți vor aduce marele report.

Sursa: cancan.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?