Victor Ponta îl felicită pe Mircea Geoană deși l-a exclus din partid pe vremea când conducea PSD

 
Victor Ponta
Victor Ponta

Pesediștii și foștii pesediști se laudă cu Mircea Geoană, că un fost membru al partidului lor a devenit secretar general adjunct al NATO.

Victor Ponta, un fost pesedist de seamă, conducătorul partidului cândva, a scris pe Facebook un mesaj de felicitare pentru Mircea Geoană, numit secretar general adjunct al NATO.

Actualul șef al Pro România se agață de noul statut al lui Geoană și îi transmite ”felicitări pentru numirea într-o poziție pentru care pregătirea sa profesională și experiența îl recomandă, fiind convins că va reprezenta România și toate celelalte țări NATO cu cinste și succes!”

Nu același lucru credea Ponta despre Geoană în trecut. Amintim că, în noiembrie 2011, Mircea Geoană a fost exclus din PSD din cauza conflictelor pe care le-a avut cu liderul PSD de atunci, Victor Ponta.

Mircea Geoană declara la vremea respectivă că Victor Ponta este doar o marionetă în mâna lui Iliescu și Năstase, "o marionetă care are, la o vârstă atât de fragedă, apucături tiranice și o lipsă cumplită de caracter".

"Adio, tovarași, pe curând, prieteni!", și-a încheiat Mircea Geoană declarațiile după excluderea din PSD, precizând că, după câteva zile de liniște, își va continua cariera politică "într-o formă sau alta".

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Americanul
18 Jul 06:58
Ponta e capabil sa o dea la produs si pe nevasta-sa pentru o asemenea functie, nu e de glimit... Numai ca acum cu alegerea lui Geoana la NATO, mai prietreni, voi stiti ce este NATO? Cine finanteaza, cine dispune de NATO la orice ora? Cititi WIKIPEDIA macar...e gratis. Las-o moarta comunistule manipulator...cu rusii tai!!!
Răspunde
0 0
Si noi vom pomova interesele specifice ..ale NATO
18 Jul 06:02
N-am inteles ce vrea să spună un fost ministru :„Cristian Diaconescu a ținut să sublinieze că, de obicei, această funcție era deținută de un reprezentant al SUA. ” că e tot una ?Nu dle,dl Gioană va promova interesul Roâniei la NATO ,si nu o va face asa de agresivă si obraznică în a promova interesele marilor si mai marilor ?
Răspunde
0 0
Vasile
17 Jul 22:02
Geoană...de la Washington la Moscova şi înapoi la NATO, e super ok ! :))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?