Un grup de 22 de elevi, găsiți dormind în Catedrala din Alba Iulia! Intervenția SMURD

 
Elevi la Alba Iulia
Elevi la Alba Iulia
Elevi la Alba Iulia Intervenție SMURD la Catedrala Intervenție SMURD la Catedrala

Un grup de 22 de elevi de gimnaziu din județul Olt, însoțiți de un profesor au fost găsiți în catedrala din Alba Iulia în urma unui apel primit de ISU Alba cum că unui copil i s-a făcut rău. Aceștia au venit ca să sărbătoreasca centenarul, însă nu au găsit cazare și au înnoptat în Catedrala Încoronării.

Potrivit ISU Alba grupul se afla în Alba Iulia din data de 30 noiembrie și a înnoptat în Catedrala Încoronării. Aceștia urmau să doarmă și în 1 decembrie în catedrală dar unui copil i s-a făcut rău, fiind nevoiți să ceară ajutorul celor de la ISU Alba, scrie Realitatea de Alba.

"A fost primit un apel cum că unui copil i s-a făcut rău în catedrală. La sosirea echipajului de prim ajutor s-a constatat că era un grup de 22 de copii și un profesor care erau în Alba Iulia din data de 30 noiembrie și care nu aveau cazare.

Copilul a fost transportat la spital pentru mai multe investigații, iar ceilalți 21 și profesorul au fost cazați la HCC, unde li s-a oferit și o masă caldă" – a transmis ISU Alba.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vlad
02 Dec 14:11
Istoria noastră este așa de bogata ca nici acum nu-mi imaginez ce discuta politicienii noștri cu cei de afara pentru ca primim in fiecare zi gratulați gen barbari, țigani, țărani și tot felul de invective. România NU merita așa ceva și singura solutie este ca aceasta clasa politica sa ne lase și sa vina o clasa noua cu oameni tineri dornici de implicare politica pentru a schimba cu totul fata politica a țării peste hotare.
Dacă societatea românească se va schimba cu siguranța ca România își poate aduce un aport mai mare la schimbările care au loc in cadrul Uniunii Europene și in special acum când va prelua Presedentia Consiliului Uniunii Europene.
Răspunde
0 0
Stroe vasilica
02 Dec 11:59
...semne ,,bune,,,anul are...INAINTE VREME EUROPA CIVILIZATA NE NUMEA BARBARI..?NECIVILIZATI...AM RAMAS SE PARE,LA FEL....CIZELA NE VOM,OARE VREODATA???????
Răspunde
0 0
Cote
02 Dec 13:08
3 NU. Cei care ramin in tara. Pentru biserica e sluga politicienilor !!!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?