Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un tânăr care circula fără permis auto a fost împuşcat de poliţiştii gălăţeni

Monday, 23 November 2009, 10:59 Sursă: NewsIn

Echipajul a pornit în urmărirea autoturismului şi a cerut ajutor colegilor de la Postul de Poliţie din comuna învecinată, Smârdan. \"La intrarea în comuna Smârdan, conducătorul auto a văzut echipajul Poliţiei şi a efectuat viraj la dreapta, pe un drum comunal. Din cauza ceţii dense, individul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului\", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subcomisarul Cristina Tatulici.

Tânărul de 20 de ani, a ieşit din maşină şi a încercat să fugă, moment în care poliţiştii l-au somat verbal şi au tras focuri de avertisment în plan vertical pentru a-l opri. \"Pentru prinderea conducătorului auto, un agent de la Postul de Poliţie Smârdan l-a somat legal, a tras un foc de avertisment în plan vertical, după care a tras un foc de armă asupra individului, provocându-i o plagă împuşcată la nivelul umărului stâng, după care l-a imobilizat şi l-a dus la sediul Postului de Poliţie\", a spus subcomisarul Cristina Tatulici.

După ce l-au identificat şi au stabilit că nu are permis, poliţiştii l-au predat echipajului SMURD chemat de la Galaţi. \"Victima prezenta o plagă împuşcată  la nivel subclavicular stâng. Glonţul i-a penetrat muşchiul şi a ieşit afară. Prezenta şi o plagă contuză parietală (o lovitură la cap, n.r.), suferită în momentul în care s-a prăbuşit la pământ\", a declarat, doctorul Angel Trifan de la SMURD. Tânărul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă \"Sf. Ap. Andrei\", la Secţia Chirugie, dar este în afara oricărui pericol.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri